JOBBA

Nu var det länge sedan jag skrev igen.
Jag har absolut ingen ork att skriva när jag kommer hem efter jobbet och nu när jag ändå skriver om jobbet kan jag glatt säga att det bara är en vecka kvar att jobba!! Äntligen är allt jag behöver säga, jag kommer knappt upp på dagarna och ligger och halvsover i soffan på jobbet vilket inte är idealet direkt. 
 
Jag har inte heller gjort någonting i veckan förutom att ha jobbat och sovit, har även gått trött hela tiden och ätit som en galning vid lunch eftersom jag går upp så tidigt och det nästan är omöjligt att äta frukost vid fem på morgonen. Nu är det i alla fall snart slut och det som får mig att orka det sista är faktiskt pengarna. 
Längtar som in i bängen tills jag kan sova ut, gå och shoppa, fota hela tiden och bara ta det lugnt utan att behöva ställa klockan så tidigt på morgonen och gå och sova tidigt på kvällen, att kunna gå ut med kompisarna utan att gå och halvsova. Att kunna sola när det är soligt ute är nog det jag längtar mest efter.
 
Går runt med ett par långa snickarbyxor och en svart t-shirt som räcker mig ner till armarna vilket gör att det blir väldigt, väldigt varmt när det är sol ute. Tack vare dessa kläder är mina halva armar och mitt ansikte rött men mina ben, mage o.s.v är kritvita. Har inte ens badat nån gång i år och det är snart juli. Det är helt galet vad mycket man missar när man jobbar. 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback