Uppdatering

Nu har mitt bloggande verkligen legat lågt. Men nu är det inte pågrund av jobbandet eftersom jag hade min sista jobbdag i fredags. Det känns så otroligt skönt att äntligen kunna sova ut ordentligt på dagarna och inte vara otroligt trött redan klockan fem på kvällen. 
 
Sedan i fredags har jag gjort ganska lite på dagarna men precis som alltid är det på kvällarn jag "lever" på riktigt. Sov eller, var rättare sagt vaken hemma hos Karin i helgen, var ute på kvällarna med allihopa. Pratade, skrattade och hade det kul. 
 
I måndags satt jag hemma hos pappa och tog det lugt hemma, packade lite och blev sedan hämtad av mamma då jag och lillasyster ska spendera denna vecka här. Stannade hemma på kvällen med mamma och Ronja, kollade på film och hade en bra kväll.
 
I tisdags, igår tog jag en dusch på morgonen, torkade håret och gick hem till pappa med Ronja för att sola lite. Låg där ett bra tag i den stekheta solen. Fick lite senare ett samtal från mormor som ledde till en galen lillasyster. Våran käraste mormor stod inne på hollister och undrade ifall vi ville ha en varsin kofta. Ronja har önskat sig en så otroligt länge så hon sprang runt och skrek ett bra tag utav lycka. 
När glädjeruset hade lagt sig för henne bestämde vi oss att gå ner till nixta och ta ett bad. Hoppade från bryggan ett antal gånger innan vi gick hem till mamma igen. Åt middag, kollade på tv och gick ner på nixta igen.
En av mina närmsta kompisar fyllde nämligen år. Firade honom med att grilla korv och elda i eldstaden. Hade det skoj och skrattade riktigt mycket helt enkelt. Var hemma igen runt halv tolv någon gång, kollade lite på tv och gick sedan och la mig. 
 
Idag har jag inte gjort någonting alls. Det har regnat hela dagen, jag stannade inne och kollade på film/ tv/ läste o.s.v. Tagit det lugnt i tråkvädret bara. Vad har ni gjort på senaste tiden då?
 
 
Edit:
Jag hade tagit bilder på min tröja men det finns inget redigeringsprogram på datorn jag är inloggad på just nu så detta inlägg blir utan bilder.
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback