Helgen

Hej på er alla,
även denna vecka har det varit väldigt få inlägg här på bloggen men eftersom jag inte har tillgång till bilder hemma hos mamma blir det inte alls lika kul att blogga. Är dock hemma hos pappa just nu vilket betyder att jag har tillgång till bilder eftersom de ligger på hårdisken som är här. Appropå det måste jag komma igåg att ta med den när jag ska till mamma nästa gång..
 
Till rubriken..
Denna helg har jag spenderat med mamma och lillasyster, samt ett antal släktingar.
I fredags var vi, mormor och morfar på torö stenstrand efter lunch och tog det lugnt. Såklart passade jag på att fota lite, det är otroligt fint där men fick inte till så många bra bilder eftersom jag fortfarande inte riktigt har fått in hur man fixar iso, skärpdjup m.m ordentligt på min kamera.. Men övning ger färdighet.
 
I lördags åkte vi tre (mamma, lillasyster och jag) till muskö eftersom mamma skulle hålla uppvärmningen på muskö loppet och jag skulle fota eftersom jag (detta är skitkul bara så att ni vet!) har fått ett "jobb" som fotograf på friskis och svettis i nynäshamn. Ska fota när det är något pågång, porträtt på alla ledare, gruppfoton m.m. Det ska bli riktigt kul att se hur det går med det i framtiden och så. 
Tillbaka till händelserna i lördags. Åkte bil ända till smultronstället vilket är ett landställe som jag inte har någon aning om vart det egentligen är men det är mysigt där och det var där vi spenderade resten av våran helg. Åkte hem igår vid fyratiden, åkte förbi min kusin som nyligen fyllt år och sedan hem till mamma för att packa det sista, förbi ica för att jag skulle köpa starbucks (som jag blivit beroende av!) och sedan hem till pappa där jag sitter just nu.
Hade tänkt fota lite nya bilder så att jag hade kunnat byta ut headern men det ser nästan ut som att det ska börja regna så det får förmodligen vänta tills imorgon.
 
(Bilder från helgen kommer i ett senare inlägg)
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback