Den senaste veckan - torsdag

Genom att jag inte har haft orken att blogga den senaste veckan har ni missat mycket kul som jag nu tänkte uppdatera er om.

I Torsdags sov jag till mitt på dagen, runt två tiden. Gick upp ur min stora otroligt sköna säng och pallrade mig ut till köket där jag gjorde några mackor och sen var det tillbaka till rummet igen.
Jag låg och läste i en timme eller så innan jag fick ett samtal från mormor som bad mig och lillasyster att ta med hundmat hem till dem eftersom de skulle hämta vår kära vovve från dagis den dagen.
Pallrade mig åter igen upp ur sägen, klädde på mig, borstade håret o.s.v innan jag lade ner vovvsingens mat i en påse och gick med lillasyster hem till mormor och morfar.
 
Väl där fick vi en varsin glass, vi satt och pratade, kollade på tv, och bara chillade lite innan vi gick hem igen vid halv fyra tiden. Jag tog en snabbdusch när jag kom hem och direkt efter det åkte lillasyster, mamma och jag till IKEA där vi stannade till sent. Häng med mig så ska jag förklara.
Vi gick runt inne på IKEA i några timmar, hittade det vi ville ha till rummen o.s.v men vi tänkte inte alls på hur allt skulle få plats i bilen.
Väl ute ur affären 20 min efter stängningstid försökte vi trycka in allt i bilen men att samtidigt få oss alla att få plats i bilen och jag säger er, det lyckades vi verkligen inte med. Efter flera långa minuter gav vi upp och mamma var tvungen att ringa efter hjälp och där satt vi på IKEA parkeringen med katongen i och runt omkring bilen helt själva långt efter stängningstid och kom inte hem.
Lyckat, eller hur?
Efter nästan en timme kom räddaren i nöden, världens bästa Karlsson även kallad min kära morfar. Vi fick tillslut in allt i båda bilarna och satt i en timme på väg hem till lilla nynäs. Väl hemma tog det flera varv upp och ner för trapporna innan alla kartonger var uppe i lägenheten. 
Vid det laget gjorde mina kära fötter i mina nya skor väldigt ont. Kunde tillslut precis som förra året när jag var i London inte gå utan behövde nästan krypa runt för att komma någonstans. Ja, så var det i Torsdags också och även nu gör mina kära hälar forfarande lite ont.
 
Gick runt i mitt arkiv och tyckte att denna bild passade med detta inlägg, med nya converse och allt ^
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback