Den senaste veckan - onsdag

Genom att jag inte har haft orken att blogga den senaste veckan har ni missat mycket kul som jag nu tänkte uppdatera er om.
 
I onsdags var jag lillasyster, mormor och morfar ute på landet över dagen. Spenderade en timme i bilen på väg dit med att sitta och sjunga med i alla låtar som spelades på radio eller ja, på min spotify-lista som vi hade kopplat in i bilens ljudsystem.
På vägen stannade vi på Karlssons dit morfar ville. Jag, lillasyster och mormor gick in på outlet där vi båda två fick ett par nya converse var. Mina är redan ingångna och passar perfekt på fötterna men det är bara efter en plågsam smärta i fötterna efter resten av veckan.
Ja, i alla fall. Resten av dagen gjorde vi faktiskt väldigt mycket. Vi satt på altanen ute i den stekheta solen och väntade på att mina kusiner och deras föräldrar skulle andlända, passade på att fika lite samtidigt. Jag och syster spelade lite badminton och hjulade ner för en liten slänt på tomten.
Sen kom den (äntligen) och efter ännu en liten fikapaus och en väldigt lång tid för att packa ner badkläder o.s.v gick vi ner till badstranden. Självklart var jag, lillasyster, den äldsta av kusinerna som var med och morfar i täten. 
Väl nere på stranden tog det ett tag innan resten kom dit men när alla väl var där var det dags att gå ut på bryggan. Badkrukan (som jag egentligen inte är) stod och kollade när morbror och kusin hoppade ner i det iskalla vattnet som jag först senare fick reda på att det var.
För att sammanfatta det hoppade jag ner och väl i darrade jag som ett asplöv och kunde knappt simma till stegen, så kallt var det. Ja, det vart inget mer bad efter det kan jag säga.
 
Lite senare efter vi alla hade torkat någorlunda gick vi till minigolfbanan och spelade en omgång. Kommer inte alls ihåg hur det gick för mig, förmodligen har jag förträngt det. Jag var väldigt dålig på det, och det är det bästa jag kan säga om mitt spelande, haha.
 
När vi var hemma i stugan igen tog vi en till fika, spelade lite badminton, hjulade, spelade krocket, badminton igen, åt middag och åkte hem vid åtta, nio tiden.
Väl hemma känndes det som att vi hade varit borta en hel vecka eftersom det blev så mycket gjort. Dagarna innan hade jag bara suttit i soffan framför tv-n och halvsovit även fast det varit bra väder hela veckan.
 
En bild på världens bästa dricka får pryda detta inlägg eftersom jag inte har någon annan tillgänglig ^
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback