Den senaste veckan - fredag

Genom att jag inte har haft orken att blogga den senaste veckan har ni missat mycket kul som jag nu tänkte uppdatera er om.

I Fredags ställde jag mitt alarm på telefonen på 07.45 eftersom jag och lillasyster hade planerat sedan länge att åka upp till Haninge så då gjorde vi det. Jag tog en snabbdusch (som inte alls var snabb) på morgonen innan jag åt frukost och gjorde mig iordning.
08.30 for vi iväg hemmifrån mot Ica då jag innan tåget gick var tvungen att fylla på mitt busskort. Sedan med pengar på mitt kort och kvittot i handen gick vi vidare mot tåget som vi fick vänta på i nästan 15 minuter.
 
Resan som tar nästan en halvtimme gick faktiskt ganska fort, det blev mycket skratt mest för att vi båda var otroligt trötta hela dagen men ändå. 
Väl framme gick vi runt i alla affärer minst 2 gånger och för en gång skull hittade jag faktiskt ganska mycket men ändå precis som vanligt finns det saker jag ångrade att jag inte köpte men, men.. Så blir det ibland.
Runt lunchtid när vi var inne på h&m i ett varsitt provrum fick jag ett samtal från mormor som jag inte svarade på. Hade säkert lyckats tappa telefonen eller tagit sönder något i så fall. Jag är inte proffs på att göra flera saker samtidigt om man säger så.
Någon minut senare ringde det på lillasysters mobil, mormor var det såklart. Det visade sig att hon och morfar också var där så vi gick ut ur provrummen, betalade för det vi skulle ha och gick och mötte dem på taco bar där de satt och åt.
Vi pratade lite men sedan gick jag och syster vidare. Och ungefär så fortsatte hela dagen, vi fikade en gång med mormor och morfar också men något annat avvikande kom inte, inte vad jag kommer ihåg i alla fall.
 
När vi satt på tåget hem efter att ha suttit en halvtimme på perrongen i Haninge eftersom vi missade det första tåget med 3 sekunder (grrr) satt jag där med hur många påsar som helst. Glad över alla mina köp såklart, men orolig över hur mycket jag spenderat egentligen. Vågar inte kolla, haha!
Jaja, jag har pengar kvar i alla fall och det är det som betyder något, då har jag ju möjligheten att köpa mer om jag vill, moahaha.
 
 
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback