Den senaste veckan - fredag

Genom att jag inte har haft orken att blogga den senaste veckan har ni missat mycket kul som jag nu tänkte uppdatera er om.

I Fredags ställde jag mitt alarm på telefonen på 07.45 eftersom jag och lillasyster hade planerat sedan länge att åka upp till Haninge så då gjorde vi det. Jag tog en snabbdusch (som inte alls var snabb) på morgonen innan jag åt frukost och gjorde mig iordning.
08.30 for vi iväg hemmifrån mot Ica då jag innan tåget gick var tvungen att fylla på mitt busskort. Sedan med pengar på mitt kort och kvittot i handen gick vi vidare mot tåget som vi fick vänta på i nästan 15 minuter.
 
Resan som tar nästan en halvtimme gick faktiskt ganska fort, det blev mycket skratt mest för att vi båda var otroligt trötta hela dagen men ändå. 
Väl framme gick vi runt i alla affärer minst 2 gånger och för en gång skull hittade jag faktiskt ganska mycket men ändå precis som vanligt finns det saker jag ångrade att jag inte köpte men, men.. Så blir det ibland.
Runt lunchtid när vi var inne på h&m i ett varsitt provrum fick jag ett samtal från mormor som jag inte svarade på. Hade säkert lyckats tappa telefonen eller tagit sönder något i så fall. Jag är inte proffs på att göra flera saker samtidigt om man säger så.
Någon minut senare ringde det på lillasysters mobil, mormor var det såklart. Det visade sig att hon och morfar också var där så vi gick ut ur provrummen, betalade för det vi skulle ha och gick och mötte dem på taco bar där de satt och åt.
Vi pratade lite men sedan gick jag och syster vidare. Och ungefär så fortsatte hela dagen, vi fikade en gång med mormor och morfar också men något annat avvikande kom inte, inte vad jag kommer ihåg i alla fall.
 
När vi satt på tåget hem efter att ha suttit en halvtimme på perrongen i Haninge eftersom vi missade det första tåget med 3 sekunder (grrr) satt jag där med hur många påsar som helst. Glad över alla mina köp såklart, men orolig över hur mycket jag spenderat egentligen. Vågar inte kolla, haha!
Jaja, jag har pengar kvar i alla fall och det är det som betyder något, då har jag ju möjligheten att köpa mer om jag vill, moahaha.
 
 
 
 
 
 
 

Den senaste veckan - torsdag

Genom att jag inte har haft orken att blogga den senaste veckan har ni missat mycket kul som jag nu tänkte uppdatera er om.

I Torsdags sov jag till mitt på dagen, runt två tiden. Gick upp ur min stora otroligt sköna säng och pallrade mig ut till köket där jag gjorde några mackor och sen var det tillbaka till rummet igen.
Jag låg och läste i en timme eller så innan jag fick ett samtal från mormor som bad mig och lillasyster att ta med hundmat hem till dem eftersom de skulle hämta vår kära vovve från dagis den dagen.
Pallrade mig åter igen upp ur sägen, klädde på mig, borstade håret o.s.v innan jag lade ner vovvsingens mat i en påse och gick med lillasyster hem till mormor och morfar.
 
Väl där fick vi en varsin glass, vi satt och pratade, kollade på tv, och bara chillade lite innan vi gick hem igen vid halv fyra tiden. Jag tog en snabbdusch när jag kom hem och direkt efter det åkte lillasyster, mamma och jag till IKEA där vi stannade till sent. Häng med mig så ska jag förklara.
Vi gick runt inne på IKEA i några timmar, hittade det vi ville ha till rummen o.s.v men vi tänkte inte alls på hur allt skulle få plats i bilen.
Väl ute ur affären 20 min efter stängningstid försökte vi trycka in allt i bilen men att samtidigt få oss alla att få plats i bilen och jag säger er, det lyckades vi verkligen inte med. Efter flera långa minuter gav vi upp och mamma var tvungen att ringa efter hjälp och där satt vi på IKEA parkeringen med katongen i och runt omkring bilen helt själva långt efter stängningstid och kom inte hem.
Lyckat, eller hur?
Efter nästan en timme kom räddaren i nöden, världens bästa Karlsson även kallad min kära morfar. Vi fick tillslut in allt i båda bilarna och satt i en timme på väg hem till lilla nynäs. Väl hemma tog det flera varv upp och ner för trapporna innan alla kartonger var uppe i lägenheten. 
Vid det laget gjorde mina kära fötter i mina nya skor väldigt ont. Kunde tillslut precis som förra året när jag var i London inte gå utan behövde nästan krypa runt för att komma någonstans. Ja, så var det i Torsdags också och även nu gör mina kära hälar forfarande lite ont.
 
Gick runt i mitt arkiv och tyckte att denna bild passade med detta inlägg, med nya converse och allt ^
 

Den senaste veckan - onsdag

Genom att jag inte har haft orken att blogga den senaste veckan har ni missat mycket kul som jag nu tänkte uppdatera er om.
 
I onsdags var jag lillasyster, mormor och morfar ute på landet över dagen. Spenderade en timme i bilen på väg dit med att sitta och sjunga med i alla låtar som spelades på radio eller ja, på min spotify-lista som vi hade kopplat in i bilens ljudsystem.
På vägen stannade vi på Karlssons dit morfar ville. Jag, lillasyster och mormor gick in på outlet där vi båda två fick ett par nya converse var. Mina är redan ingångna och passar perfekt på fötterna men det är bara efter en plågsam smärta i fötterna efter resten av veckan.
Ja, i alla fall. Resten av dagen gjorde vi faktiskt väldigt mycket. Vi satt på altanen ute i den stekheta solen och väntade på att mina kusiner och deras föräldrar skulle andlända, passade på att fika lite samtidigt. Jag och syster spelade lite badminton och hjulade ner för en liten slänt på tomten.
Sen kom den (äntligen) och efter ännu en liten fikapaus och en väldigt lång tid för att packa ner badkläder o.s.v gick vi ner till badstranden. Självklart var jag, lillasyster, den äldsta av kusinerna som var med och morfar i täten. 
Väl nere på stranden tog det ett tag innan resten kom dit men när alla väl var där var det dags att gå ut på bryggan. Badkrukan (som jag egentligen inte är) stod och kollade när morbror och kusin hoppade ner i det iskalla vattnet som jag först senare fick reda på att det var.
För att sammanfatta det hoppade jag ner och väl i darrade jag som ett asplöv och kunde knappt simma till stegen, så kallt var det. Ja, det vart inget mer bad efter det kan jag säga.
 
Lite senare efter vi alla hade torkat någorlunda gick vi till minigolfbanan och spelade en omgång. Kommer inte alls ihåg hur det gick för mig, förmodligen har jag förträngt det. Jag var väldigt dålig på det, och det är det bästa jag kan säga om mitt spelande, haha.
 
När vi var hemma i stugan igen tog vi en till fika, spelade lite badminton, hjulade, spelade krocket, badminton igen, åt middag och åkte hem vid åtta, nio tiden.
Väl hemma känndes det som att vi hade varit borta en hel vecka eftersom det blev så mycket gjort. Dagarna innan hade jag bara suttit i soffan framför tv-n och halvsovit även fast det varit bra väder hela veckan.
 
En bild på världens bästa dricka får pryda detta inlägg eftersom jag inte har någon annan tillgänglig ^