If the world could only be as amazing as in the books.


Gymnasiet

Kom precis hem igen efter att ha vart på ännu ett öppet hus denna gång här i lilla nynäs. Den verkar faktiskt riktigt bra men söker mig bortåt, vill inte spendera varje dag i tre år till i denna lilla stad. Känns som att jag vart här hela mitt liv redan, har knappt lämnat det här, åker aldrig nån stans och när jag ska shoppa nöjer jag mig med det lilla centrum vi har här.  Så med tanke på det har jag en känsla över att nynäs gymnasium inte är för mig.
 
Funderar fortfarande mycket på fredrika bremer, ska gå på nästa öppet hus där också för att se lite mer av skolan och för att få lite bättre intryck av skolan, lärarna och allt sådant. Men förutom det så står också kulturama högt rankad på min lista. Skolan verkar jättebra men det är ännu längre att åka på mornarna. Måste tänka på att jag kommer behöva gå upp så otroligt tidigt varje morgon för att sitta på ett tåg ca: en timme för att ens komma till skolan sedan sätta sig på tåget igen och åka hem. 
 
Det är mycket att tänka på nu.

Öppet hus

Hade helt och hållet glömt bort att jag skulle på öppet hus idag så har startat igång filmen helt i onödan för jag kommer inte hinna se klart den *suck*. Får ta och kolla på den när jag kommer hem istället.
 
I alla fall, har spenderat tiden hemma efter skolan framför datorn. Men måste sätta mig ner och plugga lite innan jag ska åka. Sedan när jag kommer hem igen får det ta och bli film och uppladdning av bilderna jag tog idag. Blev några men har ingen aning om det blev någon bra. Vi får se, haha.