Inlämningsuppgift

Sitter här framför datorn i lockigt hår och pyjamas pch skriver på min inlämnaingsuppgift i tekniken. Skriver om den käraste Thomas Alva Edison och hans uppfinning glödlampan. 
Så sjukt tråkigt och jag har ingen musik att lysna på eftersom jag lyssnat över begränsningstiden på spotify (är för fattig för att köpa premium) men jag lär mig i alla fall något. Visste lixom inte att Edison inte var den enda som jobbat med glödlampan, visste ni det?
 
 
Aja, ska inte fortsätta och tråka ut er med mina inlämningar och skit. 
Hur spenderar ni eran tordsdag? För det är väl torsdag idag, haha. Har helt glömt bort vilken dag det är, tackar lovet för det.
 

2 Broke Girls

 
 
När jag var i London i somras gick detta program på tv:n en kväll. Satt och kollade på hela programmet och tänkte inte mer på det förrens serien började visas här i svesige. Tyckte jag kände igen det och när jag igår satt och kollade på ett av avsnitten fastnade jag verkligen.
Serien är verkligen rolig och jag älskar den, tänker faktiskt precis när detta inlägg publicerats sätta mig och kolla på flera av avsnitten. 
Fastnade verkligen och nu är det detta program och the vampire diaries som ligger högst på min lista. Vilka är dina favoritserier?
 

ÄNTLIGEN

Kom precis in  efter att ha varit ute på en liten foto "runda" och herregud vad varm det är ute. Gick runt i bara skinnjacka och converse och frös inte ett dugg, så skönt! Känns verkligen som om sommaren är på gång nu och gud så glad jag blir. Längtar som bara den och nu är värmen äntligen på väg in och snön äntligen på väg bort från marken.
Snart dags för det gamla hederliga Ronja Rövardotters vårskrik tror jag.