Gymnasiet

Gissa vad!
Jag började i gymnasiet igår, det är nästan en timme och en kvart resa dit men hitills är det värt det. Gårdagens resa dig började med sällskap från Lukasz till Handen där han går, resten av resan tillbringade jag själv med magen pirrandes som bara den.
Men när jag väl var där, en halvtimme för tidigt var det helt okej. Fick en genomgång i aulan innan klasserna blev uppropade och vi gick upp till klassrummen där vi fick lära känna varandra lite bättre. Vi körde lite "speed dating" typ, det gav oss chansen att prata med varandra så det var kul.
 
Dagen idag har gått super, duper bra även fast jag var uppe vid halv 6 imorse. Hade olika workshops idag med 2:orna så att vi kunda "lära" oss lite mer om skolan. Det höll på fram till lunch, därefter skulle vi egentligen skutat men eftersom vi ska få både dator och kamera från skolan fick vi stanna och fixa det vilket ledde till att våran lunchrast var nästan två timmar lång och eftersom vi åt en timme tidigare än vad vi egentligen skulle blev den otroligt lång.
Vi alla passade på att gå runt inne i stan där vi hade riktigt kul. Dock så "tappade vi bort" mer än hälften hela tiden men det löste sig tillslut. Och ja, väl tillbaka på skolan delade vi upp klasserna i två så vi skulle få datorerna. Tog mer än en halvtimme att fixa det så jag var inte hemma förrens vid fyra-tiden idag och nu är jag vrålhungrig. Jaja, hoppas resten av veckan går lika bra.
 
Har ni börjat skolan ännu? Vart i så fall, hur känns det för er?
Det är kul att få veta hur andra känner med ett nytt skolår.
 

Just ja, måste bara lägga till att jag sitter med MIN dator just nu!!
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback