Fredag!

Det är fredag och jag har knappt skrivit några inlägg på hela veckan känns det som. Har inte varit på humör eller haft inspirationen helt enkelt men som sagt brann det igen i tisdags. Det brann även på skolgården i onsdags så nu sitter det övervakningskameror och brandalarm överallt i skolan.
Kände inte för att gå till skolan efter ännu en brand så stannade hemma i torsdags, hade även lite feber, ont i halsen och var täpt i näsan. Ja, har en vanlig förkylning helt enkelt.
Nu mår jag dock lite bättre, är fortfarande täpt i näsan men gick till skolan idag ändå. Kände inte att jag ville missa ännu mer dock var det inget jätteviktigt idag. Gjorde klart en grej till No:n som vi ska redovisa på tisdag och läste på svenska lektionen. Gick även igenom lite frågor på So:n så det var inte så väldigt mycket "nytt" idag så att säga, kändes ändå rätt så skönt att gå dit och veta att man inte missat något viktigt. 
 
Nu sitter jag och kollar runt lite på nätet. Försöker fixa min portfolio (som ni hittar via länken i mitt förra inlägg) och tänker ut inlägg att tidsinställa inför den kommande veckan. Tänkte dock sätta på en film innan det behövs plugga lite, bara lite eftersom det faktiskt är fredag. 
 
Hur har ni spenderat er vecka? Själv har jag gått och snytit mig mest hela tiden men, det är det som händer när man är förkyld. Hoppas ni har haft det bättre.
 
Piggar upp mig själv med denna sommriga bild som jag tog igår ^
 

Portfolio

Klicka på bilden för att checka in min grymma portfolio 
 

BURN BABY BURN! x2

Ännu en brand på ännu en toalett i skolan har skett idag. Samma tid men nu på en av toaletterna på undervåningen.
Denna gången blev jag själv lite orolig då vi gick förbi röken och förstod att det hade brunnit bara några meter från där vi hade en lektion. Hela skolan blev rökfylld vilket ledde till att vi inte kan vara i ett enda klassrum, en enda korridor.
Hela skolan ska saniteras på rök helt enkelt och det ledde till att vi fick ledigt idag.
Eller vi fick bevisa att våra föräldrar tyckte det var okej att vi gick hem genom att visa ett sms eller ringa och be våra mentorer prata med dem först men det gick bara bra.
Hade tio minuters lektion idag och var hemma vid tio, halv elva tiden någon gång, började klockan åtta. Slängde på mig myskläder och hoppade ner i soffan under täcket efter att ha stått och frusit ihjäl ute på skolgården och inne i idrottshallen där vi fick spendera hela morgonen.
 
Det är helt galet hur mycket bränder det är på gång nu. Skolan har funnits i över hundra år och den har inte brunnit en enda gång på den tiden och nu på en vecka har det brunnit två gånger. En flicka försökte även ta självmord på macken några hundra meter från mitt hus. Hon ligger nu på sjukhus nedsövd med 95% brännskador, hörde även att gymnasiet här i nynäs också brunnit den här veckan men vet inte om det är sant.