Haha!

Vet ni vad, skulle ju göra tidsinställda igår, men jag glömde helt bort det cx
Så bloggen kommer nog stå lite tom idag. Ska upp och fira min morbror och när man är hemma igen blir det att plugga massa. Kan fortfarande inte mycket av värlskrigen och mellankrigstiden som vi har prov på! Måste lixom göra klart engelska inlämningen, göra matte övningsprovet, hur ska jag kunna hålla mitt aldrig ha haft omprov "rekord" egentligen?!


Nya tidsinställda

Har suttit och pluggat exakt hela dagen idag därför har det inte blivit något inlägg. Hoppas det inte gör något.
Ska sätta mig och göra några tidsinställda nu även fast jag fortfarande behöver plugga lite. Men tar en liten paus för bloggens skull :)

Foto

Laddade hem ett nytt fotoredigeringsprogram igår efter utvecklingssamtalet. Som förresten gick väldigt bra, vi satt och pratade om gymnaisevalen och så. Pratade lite om vad lärarna tycker om mig, asså hur jag presterar på lektionerna, än så länge är allt possitivt, men vem vet. Det ka ju ändras under året...
 
Aja tillbaka till fotoredigeringsprogrammet. Satt och redigerade en bild just nu bara för att lära känna programmet så att säga. Det verkar ganska bra, fattar bara ännu inte hur man gör runda hörn på bilderna, men det får jag väl fixa och trixa med nån gång snart.