Önskelista

Har precis kommit tillbaka in efter att ha vart ute med hunden ännu en gång. Vart lite kallt om öronen även denna gång men som tur var är brasan fortfarande igång och det är varmt och gosigt här inne.
-
Sitter just nu och skriver på önskelistan för i jul. Vet verkligen inte vad jag vill ha, massa kameragrejer och böcker men vad mer? Är helt och hållet utan fantasi när det gäller saker jag önskar mig, jag vet bara att jag vill ha massa saker men vad jag vill ha vet jag inte.. Hehe, tokigt va?

Hitllis finns det 21 saker på min lista och de flesta är böcker och kameragrejer men också massa andra saker till rummet och sådant, bland annat ramar m.m.
Öskar verkligen det blir julafton snart, sedan direkt efter det nyårsafton och sedan kan det ta och bli sommar igen. Vintern är inte direkt min grej då jag halkar och ramlar hela tiden.

Cosy

 
Bonjour
Morgonen har spenderats ute faktiskt. Blev väckt av lillasyster när hon skulle gå hem till en kompis, klädde då på mig kläder och gick ut me hunden.
Gick en kort promenad vilket var sjukt mysigt. Att bara gå runt med honom i koppel och tänka helt fritt utan att någon stör... Måste fortsätta med det, gå ut så ofta jag kan. Synd bara att det börjar bli så kallt ute..
 
Så fort jag klev innanför dörren hängde jag av mig min dunjacka och skyndade upp för trappan och tände en brasa då det var så otroligt kallt här inne. Äntligen börjar den värma lite, så ska sätta mig under en filt och kolla på lite film eller något tills det blir dags för nästa prommis.

The Sims

 
Största suget kom nyss fram till mig, måste verkligen sätta mig och spela The Sims. Var så otroligt länge sedan, och suget blir bara större när man ser såna här bilder ^
All inspiration som bara rusar till en blir tillslut mindblowing och man måste bara sätta sig och spela.