Grattis!

Det blev inga inlägg igår då jag var och shoppade lite. Det var egentligen menat att jag skulle byta lite grejer som jag fått i julklapp men jag kom hem med två par nya jeans vilket var välbehövt och en present till Karin som fyller 15 år idag. Grattis på dig åter igen, hoppas du har en bra dag :)
 
Jag själv har inga planer alls för idag, funderar på att sätta mig och läsa lite..
Jaja, hoppas i alla fall att alla ni får en roligare dag än jag.
 
Bjuder på denna gammla bild av mig och Karin. Grattis igen!

Julaftonsbilder

 
 
 
 
 
 

Julklappar

Det blev visst inte som jag hade tänkt mig. Vaknade vid tolv-tiden idag och orkade då verkligen inte gå upp ur sängen så jag plockade upp boken jag läser eller ja den jag läste på och låg där i sängen och läste i över tre timmar, hehe. Men nu har jag faktiskt precis redigerad julkappsbilderna, dock så glömde jag fota några grejer och jag orkar inte ladda kameran för att göra det nu.. Latmask, jag vet.
 
Dagen kommer förmodligen spenderas som gårdagen, framför tv:n i pyjamas och ta det lugnt. Funderar dock på att ta och springa lite idag igen bara för att veta att man gjort något och inte bara slappat hela dagen, men har inte beslutat någonting ännu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bild 1: Tröja med trekvartsärm och tryck. Bild 2: Grå/vit pyjamas. Bild 3: Uv filter till kameran. Bild 4: Sjal med döskalletryck. Bild 5: House of night böckerna del 3-6. Bild 6: Presentkort på 100:- på akademibokhandeln. Bild 7: Studioset. Bild 8: T-shirt med tryck. Bild 9: T-shirt med tryck och nitar på axlarna. Bild 10: De två första delarna av cirkeln.
 
Det jag ej fotade var en klocka med usa flaggan på urtavlan och ett par tofflor i ull. Dock ska jag nog åka och byta klocka, ser knappt visarna vilket är synd då den är snygg, men om jag inte ser visarna kommer jag inte vela använda den så då är det bättre att byta till något man faktiskt kommer använda, eller hur?