Boost

 
 
 
 

Plugg

Hejsan alla kära bloggreaders.
Blev inget inlägg imorse vilket egentligen var tänkt att jag skulle göra. Var för trött helt enkelt. Mår i alla fall bättre än vad jag gjorde igårkväll. Har gått hela dagen utan snorig näsa men har dock drogat halstablette r hela dagen. Min hals har gjort så otroligt ont, har inte ens kunnat prata ordentligt. Rösten har vart raspig och har inte alls kunnat prata högt.
Dock så är halsen bättre nu, men den snoriga näsan är tyvärr tillbaka. Undrar egentligen vad som hänt, känner ju ingen som har vart sjuk på sista tiden, inte vad jag vet i alla fall. Antar att det är alla baciller i skolan som gör det. Har ju vart på sommarlov och inte vart i samma byggnad som så många människor som man är nu i skolan.

Till rubriken... Har gått runt en vecka i skolan och har redan fått läxor. Känns konstigt på något sätt. Har fått 20 glosor i franskan och har skrivit ner nästan alla glosor i kapitlet vi håller på med på engelskan. Har även tagit hem mattemappen för att fortsätta öva på multiplikationstabellen som jag ännu inte kan c:
Ska nog ta och prova några nya inlärningsätt tror jag, ska kunna komma ihåg det man lärt sig. Kommer knappt ihåg någonting från franskan förra året vilket inte är så bra, engelskan sitter dock kvar på något konstigt sätt. Kanske för att jag gillar engelska, dock inte läraren... Matten har jag typ alltid haft lite svårigheter för, men får kämpa vidare och se till att jag klarar det nån gång.


Boost